## Receive Continuing Professional Education (CPE) Credit Towards Your CPA Certificate or Professional Certification for Your State's ASBO Program By Attending the 2017 SASBO Conference and Discovery Forum.

Here's how to claim CPE credit for these classes:

- Complete the "name" and "mailing address" section below.
- List the sessions you attended.

(Please Print The Following Information.)

• Sign and scan to <a href="mailto:ndaviswhite@gmail.com">ndaviswhite@gmail.com</a> or mail a copy to SASBO at PO Box 384, Berkeley Springs, WV 25411 or fax to 304-258-3584.

SASBO is required to maintain records of all CPE Credit granted. Maintain your original as proof of attendance. You can also upload a scanned copy to your profile at www.sasbo.org.

## School District\_\_\_\_\_\_ Title\_\_\_\_\_ \_\_\_\_\_City\_\_\_\_\_State\_\_\_Zip\_\_\_\_\_ Telephone Number\_\_\_\_ Email "I hereby certify that the above is a true and accurate account of my conference attendance, and I understand that it is my responsibility to determine if this course content qualifies as CPE under My State Accountancy Code." PLEASE NOTE: Keep original as back up for claiming CPE credit. This certificate not valid unless requirements are met. SASBO strongly suggest that you retain handouts or other materials documenting course content in your files to prove applicability for CPE credit towards CPA certificate renewal. COMPLETE THE FOLLOWING FOR EACH SESSION ATTENDED: NAME OF SESSION ATTENDED **Circle or Note Hours Attended** Monday, April 3, 2017 Educational Session - 1:00 pm - 2:30 pm 1.5 hr. Educational Session - 2:45 pm - 4:15 pm 1.5 hr. \_\_\_\_\_ Opening General Session - 4:30 pm to 6:30 pm Speaker: Sam Glenn 2 hrs. Title: Tuesday, April 4, 2017 Educational Session - 8:30 am to 9:30 am 1 hr. \_\_\_\_\_ Title: Educational Session - 9:45 am to 10:45 am 1 hr. \_\_\_\_\_ Educational Session - 1:30 pm to 2:30 pm 1 hr. \_\_\_\_\_ Educational Session - 3:30 pm to 4:30 pm Title: 1 hr. Wednesday, April 5, 2017 Discovery Track- 8:30 am - 3:30 pm Title: 7 hrs.\_\_\_\_ Total Hours: **Signature of Attendee**